Campus in slotseconden onderuit tegen Jogadores CF

27 november 2016

Hier valt bijna niets meer tegen te beginnen. Tegen Jogadoes CF spelen we ons een resem aan kansen uit die we vervolgens niet benutten dan kun je er gif op opnemen dat het daar niet bij blijft. Met nog 30 seconden op de klok bij de stand 2 – 2 wordt Rik Sondeijker van achteren neergehaald door Scheurwater. Een vrije trap voor ons. Althans, zo zou het moeten zijn. Echter niet in de ogen van scheidsrechter Jansen. Hij beslist: schwalbe van Rik, gele kaart voor Rik en intrap voor Jogadores, die hieruit de 2 – 3 weten te scoren. De beelden laten aan duidelijkheid niets te wensen over. Jansen gaat volledig in de fout, maar we schieten er niets mee op.
Het is niet de eerste keer dat we sterk benadeeld worden door een verkeerde beslissing van de arbitrage, maar daar is niets tegen te doen.

Scoreverloop:
2             1 – 0       Zlatko Zejnilovic
15           1 – 1       Arrel Kocan
15           2 – 1       Pauke Brueren
18           2 – 2       Quincy Bartens
40           2 – 3       Quincy Bartens