Strijdbaar Campus in slotfase toch ruim onderuit

12 november 2016

Het lijkt erop, gezien de uitslag, dat we niets hadden in te brengen tegen BE ’79, maar niets is minder waar. Tot 4 minuten voor het einde hadden we nog een punt binnen bereik maar na de 2 – 3 hadden we de macht niet meer om iets terug te doen. Met slechts één wissel op de bank hadden we gedaan wat we konden, maar het mocht niet baten. Rik Sondeijker maakte vanavond zijn rentree, daar stond tegenover dat Isam Chergaoui geschorst was.

Jammer dat scheidsrechter Bos de 3 – 0 van Jerȏme Beckers affloot vanwege een vermeende overtreding. Volledig ten onrechte zoals uit de beelden achteraf bleek, daar had de goede man niet helemaal uit Den Helder voor hoeven aft e komen. Extra vervelend omdat in de tegenaanval BE ’79 de 2 -1 wist te scoren, Wie weet als …. .
Frappant trouwens dat wij telkens weer tegen gele kaarten oplopen voor “overtredingen” waar de tegenstander nog geen vrije trap tegen voor krijgt. Er is inmiddels een aardige collage van te maken en we hebben pas 7 wedstrijden gespeeld.

Scoreverloop:
10           1 – 0       Zlatko Zejnilovic
11           2 – 0       Brahim Mahnin
11           2 – 1       Soufiane Allach
30           2 – 2       Rico de Laat
37           2 – 3       Piet Adams
38           2 – 4       Piet Adams
39           2 – 5       Nelson de Kok
39           2 – 6       Soufiane Allach
40           2 – 7       Nick vd Bruggen