Opniew nederlaag Campus 1

Eén helft lang konden we er een wedstrijd van maken. Toen Hicham Igffa na één minuut in de tweede helft tegen zijn tweede gele kaart aanliep wisten we dat het van moeilijk tot onmogelijk werd om hier nog iets te kunnen uitrichten. Het is wel frustrerend te zien hoe wij te vaak wel met geel bestraft worden en voor onze tegenstanders schijnbaar andere normen gehanteerd worden.

Een nederlaag hadden we wel ingecalculeerd, maar nog 5 doelpunten incasseren in de laatste 5 minuten was toch niet nodig geweest. Het feit dat Hicham volgende week wegens een schorsing ontbreekt maakte het des te pijnlijker.

Scoreverloop:
4             1 – 0        Jeffrey Geurts
6             1 – 1        Hicham Igffa
12           2 – 1        Ahmet Dolap
16           3 – 1        Ferd Pasaribu
24           4 – 1        Jeffrey Geurts
28           5 – 1        Solaiman Ramdani
35           6 – 1        Jeffrey Geurts (10 meter trap)
38           7 – 1       Said Rguibi
39           8 – 1        Jeffrey Sprenger
40           9 – 1        Jeffery Sprenger

Klik hier voor het volledige wedstrijdverslag.