2015-11-13 Amicitia 1 – ZVVM/Campus 1

Amicitia 1 (9 - 1) ZVVM/Campus 1
- 21:15

Wedstrijdverslag  Amicitia  1 – ZVVM/Campus 1     9 – 1  (3 – 1)
Heel, 13 november 2015

Wedstrijdbeelden Amicitia 1 – ZVVM/Campus 1

Tegen de ongeslagen koploper was Rob Dormans weer van de partij en verder was er een plaats in de selectie voor Kasper Brueren, die hiermee zijn debuut maakte in de 1ste divisie. Hij zal zich dit toch wel anders hebben voorgesteld.

De openingsfase was levendig. Pasaribu vond Aziz voor doel maar gehinderd door Brahim Mahnin kwam Aziz niet bij de bal. Aan de andere kant combineerden Brahim en Mathijs Franssen door het cenrtum maar trof Brahim slechts de paal. Na 4 minuten was het raak. Geurts kreeg teveel ruimte van Brahim, kapte hem uit en schoot droog binnen. Niet veel later bereikte Cem Bozkurt met een lange pass Hicham voor doel. Die controleerde beheerst en scoorde fraai de gelijkmaker. Het ging tegen elkaar op. Jordi van Kan kon een schot van Geurts vanaf de rechterkant in hoekschop verwerken. Sprenger kwam te laat om een pass van Dolap te verzilveren. Weer een dieptepass van Cem op Hicham bracht Amicitia in verwarring, maar Brahim Mahnin kreeg de bal vervolgens niet in een leeg doel. Sprenger vond Jordi op de goede plaats toen hij het van afstand probeerde. Brahim werd door de ver uitgekomen doelman Jacobs met een sliding gestopt. Hij raakte inderdaad ook de bal. Een schot van Sprenger vanaf de rechterkant en een puntertje vanaf links konden Jordi niet verontrusten. Bij een uitbraak van Hicham werd hij tegen de grond gewerkt door Dolap. Eljilali sr. zag er niets in en in de counter sloeg Amicitia toe. Pasaribu stond aan het eind van de aanval om af te ronden.
Een pass van Cem in de diepte werd door Pasaribu onderschept en in de tegenaanval schoot hij op doel, Jordi redde met de voet. Vervolgens peelde Cem een pass in de breedte weer naar Pasaribu die nu doorging en met een punter de marge naar 2 doelpunten bracht. Even later zette Hicham een aanval op, hij speelde Mathijs op rechts aan en werd daarna door Aziz en van der Linden geblokkeerd. Eljalili zag hier een aanvallende fout in! Een schot van Geurts scheerde de lat bij een volgende counter. Nog voor rust probeerden we iets terug te doen. Cem onderschepte en wilde uitbreken maar werd door Geurts van achteren ten val gebracht. Eljalili vond een vrije trap voldoende. Nog geen minuut later wilde Spenger uitbreken maar werd hij door Hicham van achteren ten val gebracht en ja hoor daar was een vrije trap niet voldoende maar volgde meteen ook een gele kaart. Je gaat er je vraagtekens bij zetten.
Pasaribu beproefde Jordi nog eens van af links, maar Jordi redde fraai. Aan de andere kant stormde Hicham alleen af op doelman Jacobs, die knap overeind bleef en in de tegenaanval strandde Geurts op Jordi.

De tweede helft begon met een kans voor Van der Linden die echter ver naar links uitkwam en Jordi zat er goed bij. Daarna was de wedstrijd gauw voorbij. Hicham passeerde Sprengers en werd door van der Linden opgevangen die daarbij ten val kwam. Eljalili zag ook hier weer geel in en Hicham kon vertrekken, hetgeen meteen de angel uit ons spel haalde. Nog los van het feit dat Hicham er volgende week niet bij is. Amicitia slaagde er in de meer man situatie niet in de bal over de lijn te krijgen. Jordi redde op een inzet van Dolap en Ramdani trof voor een leeg doel de paal. Ook Geurts kwam er niet langs. Maar dat was allemaal uitstel van executie. Zodra we eer compleet waren punterde Geurts de 4 – 1 binnen en was de race gelopen. Wij vonden het daarna ook nog nodig de tegenstander vast te zetten en werden keer op keer overlopen. Jordi deed wat hij kon. Amicitia kreeg een resem aan kansen, maar trof, zoals gezegd, regelmatig Jordi op haar weg. Wij kregen er nog een: Mathijs schoot op de paal. Het was trouwens vermoeiend om aan te zien wat Eljalili allemaal tegen ons floot. Jalink aan de andere kant had net zo goed thuis kunnen blijven. Eljalili trok de hele wedstrijd naar zich toe. Bij een overtreding van Cem trok hij ook nog rood, maar dat herstelde hij gelukkig en het bleef bij geel. Hij had inmiddels zo vaak tegen ons gefloten fat er ook nog twee 10 meter trappen volgden. Hier was niets meer tegen te beginnen. We waren al duidelijk de mindere, dus Amicitia had zijn hulp echt niet nodig.

Wij zijn bezig aan een vrije val en zullen uit een ander vaatje moeten gaan tappen om het tij te keren. Niets iets verloren, maar op deze manier gaat het dus niet lukken.

Selectie: Jordi van Kan, Cem Bozkurt, Brahim Mahnin, Mathijs Franssen, Mark Franssen, Hicham Igffa, Rob Dormans en Kasper Brueren

Scheidsrechters: van Eljilali sr., Jalink en Geurts

Scoreverloop:
4             1 – 0        Jeffrey Geurts
6             1 – 1        Hicham Igffa
12           2 – 1        Ahmet Dolap
16           3 – 1        Ferd Pasaribu
24           4 – 1        Jeffrey Geurts
28           5 – 1        Solaiman Ramdani
35           6 – 1        Jeffrey Geurts (10 meter trap)
38           7 – 1       Said Rguibi
39           8 – 1        Jeffrey Sprenger
40           9 – 1        Jeffery Sprenger