Campus verrast koploper FC Salaam

Eén zwaluw maakt nog geen zomer. Maar de eerste overwinning van dit seizoen laat de zomer in ieder geval wel een beetje dichterbij komen. Tegen koploper FC Salaam trokken we met 5 – 2 aan het langste eind en dat was hoogverdiend. De gasten misten weliswaar een resem aan spelers die de verre reis naar het zuiden liever aan zich voorbij wilden laten gaan, dat doet niets af aan onze prestatie. Ook wij misten nogal wat sterkhouders, maar dat werd vanavond ruim gecompenseerd door diegenen die wel van de partij waren. Vanaf de aftrap lieten wij zien dat wij onze huid duur zouden verkopen en die instelling leverde ons de broodnodige punten op.

Het wordt zeker nog moeilijk genoeg, daar moeten we ons bewust van zijn, maar met deze instelling gaan we de benodigde punten halen.

 

Scoreverloop:
11           1 – 0       Pauke Brueren
17           1 – 1       Ilyass Chooaibi
25           2 – 1       Jerȏme Beckers
26           2 – 2       Nourdin Boukhari
30           3 – 2       Zlatko Zejnilovic
34           4 – 2       Isam Chergaoui
40           5 – 2       Jerȏme Beckers