Campus 1 lijdt wederom nederlaag

De wedstrijd tegen FC Eindhoven 2 had meteen al zijn sporen nagelaten voor het duel tegen LZV Kuijpers. Mo Riyani liep tegen 2x geel op en was dus geschorst, Isam Chergaoui raakte in die wedstrijd geblesseerd en viel ook af. Bovendien had Pauke Brueren nog een vakantie gepland. Wel was Cem Bozkurt weer aanwezig na zijn vakantie en maakte ook Mo Benlahcen zijn opwachting in de hoofdmacht.

Ook bij de LZV Kuijpers waren er een groot aantal afwezigen. Diego da Silva brak in de bekerwedstrijd tegen ons zijn onder arm en ook de gebroeders Wolters waren nog altijd niet van de partij.

Terwijl men bij ons aan het zoeken was naar automatismen had LZV Kuijpers daar geen last van. Eigenlijk kwamen de gasten nauwelijks in de problemen. Met name Adem Kocak hield ons voortdurend bezig en legde met 3 doelpunten de basis voor een meer dan verdiende zege voor de gasten.

Naast het feit dat we aanvallend geen potten konden breken, gaven we in de eerste helft ook een aantal doelpunten zomaar weg. Daarnaast vergaten we ook dat je niet onbeperkt op je doelman mag terugspelen. Werk aan de winkel dus.

Scoreverloop:

2             0 – 1      Adem Kocak
2             1 – 1      Cem Bozkurt
5             1 – 2       Adem Kocak
7             1 – 3       Adem Kocak
9             2 – 3       Mike Willems
11           2 – 4       Yassin Erdal
31           2 – 5       Jordy Orriens
35           2 – 6       Jordy Orriens
35           3 – 6       Mo Benlahcen