Aan de vooravond van het nieuwe seizoen

Na weer een meer dan moeizaam seizoen staan we alweer aan de vooravond van het nieuwe seizoen. Zoals bekend mag zijn zal ons 1ste team toch weer aantreden in de 1ste divisie B (ons 2de team is wel gedegradeerd naar de Hoofdklasse). Dat zal dan in ieder geval gebeuren zonder Hicham Igffa die terugkeert naar zijn oude club AWT Gelaen en zonder Rob Dormans die naar Gulpen verkast. Rik Sondeijker heeft aangegeven alleen op afroep beschikbaar te zijn. Giel Cauberg heeft het 1ste team onder zijn hoede, Nordin Bensalh het 2de team.

Voor het nieuwe seizoen zijn er veel nieuwe gezichten voor de selectie van 1 en 2. Jerȏme Beckers, Mike Willems en Zlatko Zejnilovic komen over van de Keelkampers. Issam Chergaoui komt van FC de Bar en Latif Oruc van Fermonia Boys. Verdere nieuwelingen zijn: Kamal Koukouchi, Djoyri van Zuylen, Soufiane El Abiad (ZVV de Hazendans) en Youssef Dabaoui. Ook nieuw, maar eigenlijk een oud-gediende, is Najim Ahmadouch.

Het oefenprogramma was nogal wisselvallig. Tegen Eijsden Dorp (2e nationaal België) werd met 12 – 5 verloren, ZVV de Hazendans werd met 4 – 2 verslagen en tegen AWT Gelaen liepen we tegen een 5 – 2 nederlaag op. Maar dat zegt niets. Zoals altijd aan het begin van een seizoen, waren er nog de nodige spelers niet beschikbaar om diverse redenen.

Zoals gebruikelijk start het nieuwe seizoen met een bekerwedstrijd. Ons 2de team spelt Maandag 5 september om 20:30u in Daalhof tegen Neerbeek 1. Op vrijdag 9 september open tons 1ste team het nieuwe seizoen om 20:45u in Sporthal de Bosdries in Berg en Terblijt tegen LZV/Kuypers.

Wij heten de nieuwelingen van harte welkom binnen onze vereniging en hopen dat ze het gauw naar hun zin mogen hebben.