Geen herkansingswedstrijd ZVVM/Campus 1

De door de KNVB vastgestelde herkansingswedstrijd tussen de Ruif en ZVVM/Campus zal niet doorgaan. ZVVM/Campus heeft heden de KNVB laten weten dat ze van mening is dat deze wedstrijd ten onrechte is vastgesteld en dat ZVVM/Campus recht heeft op de de vrijgevallen plaats (Fermonia 2 kan niet naar de 1ste divisie B promoveren, dus komt er een plaats vrij). Met de uitleg die de KNVB aan Promotie/Degradatie regeling geeft is ZVVM/Campus het volledig oneens.

De wedstrijd stond vastgesteld om 19:45u in Utrecht. Sowieso al geen haalbare kaart voor de selectie om daar op tijd aanwezig te zijn. Maar bij het besluit van ZVVM/Campus speelde dat onmogelijke aanvangstijdstip al geen rol meer. Het laat alleen maar zien dat ZVVM/Campus niet serieus genomen wordt door de KNVB.