Beslissingswedstrijd Campus 1 tegen ZVG Cagemax

Vrijdag a.s. speelt ons 1ste team in Sporthal de Hangar in Eindhoven een beslissingswedstrijd tegen ZVG Cagemax uit Gorinchem. Bij winst  handhaaft ZVVM/Campus zich in de 1ste divisie B. Bij verlies volgt op 3 juni een herkansing tegen de winnaar van de andere finalewedstrijd uit de andere reeks: Arentsburg – ZVV de Ruijf. Dit als gevolg van het feit dat er één extra plaats vrijvalt in 1 B aangezien de kampioen uit de Topklasse D (Fermonia Boys 2) niet kan promoveren, nu hun 1ste team in de play-offs verloren heeft en niet meer naar de Eredivise kan promoveren.

Althans dat is de uitleg van competitieleider Ron Kauwen.

Bij ZVVM/Campus is men er stellig van overtuigd dat volgens de reglementen de wedstrijd van a.s. vrijdag tegen ZVG Cagemax ten onrechte is vastgesteld. Door het wegvallen van Fermonia Boys 2 moet de beschikbare extra plaats ingevuld worden door een ploeg uit Zuid I, Zuid 2 of West 1. Dus zouden zowel ZVG Cagemax en ZVVM/Campus geplaatst zijn voor de 1ste divisie B.