Nacompetitie Campus 1 en 2

Zoals bekend mag worden verondersteld zal ons 1ste team via de nacompetitie moeten proberen zich te handhaven in de 1ste Divisie. De eerste twee rondes van deze nacompetitie hoeven in ieder geval niet gespeeld te worden. Voor de eerste ronde heeft opponent In de Bende’92 zich teruggetrokken en ook voor de tweede ronde is er geen tegenstander. TPP 2 en ZVC Holz zijn ook niet bereid deel te nemen.

Dat betekent dat ZVVM/Campus in deze poule winnaar is. Wie winnaar in de andere poule gaat worden maken ZVG Cagemax, Sporting Den Haag en Groene Ster 2 uit. In deze poule hebben de Rotterdamse Studenten zich teruggetrokken, waardoor ZVG Cagemax de tweede ronde al bereikt heeft.

Op 27 mei vindt de finale plaats op neutraal terrein. De winnaar speelt volgend seizoen in de 1ste divisie B.

******

Ook ons 2de team (of wat daar van over is) speelt nacompetitie om zich te handhaven. In de eerste ronde treft men op 2 mei in Daalhof SGB/Stevik, op 9 mei volgt de return in Geleen.

De winnaar van deze confrontatie spelt tegen de winnaar van Keelkampers tegen Neerbeek.