Verlies tegen LZV/Kuypers

Met één wissel (Cem Bozkurt en Hicham Igffa konden niet aanwezig zijn) wisten we dat we wederom een zware wedstrijd tegemoet gingen tegen LZV Kuypers. Anders dan de laatste weken verkochten we onze huid nu wel duur. De 3 – 4 door Rik 4 minuten voor het einde leek ons zelfs punten te gaan opleveren, maar met een meespelende doelman wisten de gastheren alsnog de volle winst te pakken.

Jammer dat we weer achteraf moeten constateren dat we, als we een beetje compleet waren geweest, hier punten hadden kunnen pakken. Maar het is niet anders. Het blijft moeilijk om spelers te motiveren om op te komen dagen. Zo langzamerhand lijkt een nacompetitie plaats het hoogst haalbare, zeker als we er niet in slagen met een voltallige selectie aan te treden.

 

Scoreverloop:
6             0 – 1       Rik Sondeijker
6             1 – 1       C. Aysar
8             2 –  1       Mathijs Franssen e.d.
8             2 – 2       Brahim Mahnin
15           3 – 2       C. Aysar
23           3 – 3       Brahim Mahnin
36           3 – 4       Rik Sondeijker
38           4 – 4       Yasin Erdal
39           5 – 4       Yasin Erdal
40           6 – 4       Rachid Boughalab