Eindelijk weer winst voor ZVVM/Campus 1

Ondanks alle tegenslagen van afgelopen week (in de slotfase tegen FC Endhoven 2 de gelijkmaker incasseren door een speller die geen spelerspas hag, Hicham Iggfa die een schorsing van 3 wedstrijden opliep in diezelfde wedstrijd, 3 punten in mindering omdat de KNVB van mening is dat we ten  onrechte niet opgekomen zijn bij de wedstrijd tegen Excelsior ’31) speelden we vanavond een puike wedstrijd tegen Rotterdamse Studenten. Ondanks een wederom dubieuze rode kaart voor Cem Bozkurt wegens opzettelijke handsbal (althans in de ogen van scheidsrechter Van Ginkel) stonden we aan het eind van de wedstrijd weer eens aan de goede kant van de score.

 

Scoreverloop:

2             1 – 0       Brahim Mahnin
6             1 – 1       Mo Ben Omar
7             2 – 1       Rik Sondeijker
13           2 – 2       Ricardo Pinto
14           3 – 2       Shahin Rassi
15           4 – 2       Brahim Mahnin
25           4 – 3       Ricardo Pinto (strafschop)
30           5 – 3       Rik Sondeijker
39           6 – 3       Rob Dormans
40           6 – 4       Alvaro Fernandez Garcia