Verlies tegen LZV/Kuypers

Het kan verkeren. Ook voor de wedstrijd tegen het nog ongeslagen LZV Kuypers moest er geïmproviseerd worden. Brahim Mahnin was nog altijd geblesseerd, Mathijs Franssen moest werken en Mark Franssen kon niet tijdig aan zijn spelerspas komen (die lag bij de leider van het 4de team en die was niet bereikbaar!). Het moet niet gekker worden

Als vervangers waren in allerijl Nordin Bensalah en Yassine Ben Hadj van ons 3de team opgetrommeld. Verder konden we een beroep doen op Bas Ploemen, die vorige seizoenen nog regelmatig bij het 2de team uithielp.

Met de 4 – 5 nederlaag zouden we eigenlijk moeten kunnen leven, maar voor hetzelfde geld hadden we ook een punt eruit kunnen slepen. Dus heerste er na afloop toch grote teleurstelling, omdat we er zo dichtbij waren.

 

Scoreverloop:
5             0 – 1        Ino Wolters
13           1 – 1        Rik Sondeijker
15           1 – 2        Yordi Orriens
19           1 – 3        Yordi Orriens
28           1 – 4        Adem Kocak
30           2 – 4        Hicham Igffa
36           2 – 5        Adem Kocak
38           3 – 5        Rob Dormans
39           4 – 5        Rob Dormans

Klik hier voor het volledige wedstrijdverslag.