Do It Cup 27 augustus 2014

Ook in een tweede confrontatie met Schaersberg trokken we in de Do it Cup aan het kortste eind. Met een redelijk onervaren en niet compleet team (niet iedereen verscheen voor deze ontmoeting!) liepen we de finale mis. Op de counters van Schaersberg hadden we wederom te vaak geen antwoord. Vrijdag a.s. treffen we Tumudo voor de 3de en 4de plaats. Na een afwezigheid van enkele jaren verdedigde Giel Caubergh weer de kleuren van ZVVM/Campus.

De selectie bestond uit: Jordy van Kan, Dean Schillings, Danny Callemeijn, Mathijs Kicken, Rob Dormans, Musti Aitoufkir en Giel Caubergh

Scoreverloop:

1 – 0 Rob Dormans (assist Jordy van Kan)

1 – 1

1 – 2

2 – 2 Mathijs Kicken (assist Giel Caubergh)

3 – 2 Danny Callemeijn

3 – 3

3 – 4

4 – 5 Dean Schillings

5 – 5 Giel Caubergh

5 – 6