Do It Cup 15 augustus 2014

Naast wedstrijden in de Do it Cup speelde een selectie van 1 en 2 ook nog een oefenwedstrijd tegen Fortuna Lindenhof Zutendaal (2de Nationaal uit België), met o.a. Wesley Hesz en Nelson de Kock in de gelederen.

De 5 – 1 nederlaag doet vermoeden dat wij er niet aan te pas kwamen, maar de uitslag was enigszins geflatteerd. Het was duidelijk dat verdedigend nogal wat werk aan de winkel is, zeker in de omschakeling van aanval naar verdediging. Aanvallend daarentegen wisten we zoveel kansen te creëren dat het een klein wonder is dat we slechts één maal tot scoren kwamen. Afgezien van onze keepers kwam iedereen zeker wel één keer alleen voor het vijandelijke doel, maar scoren … ho maar.

Het enige doelpunt kwam op naam van Abdoul Grad.

De selectie bestond uit: Tjeerd Willem Oenema, Jordy van Kan, Mathijs Kicken, Apo Sahin, Dean Schillings, Danny Callemeijn, Jonathan Makingo, Abdoul Grad en Musti Aitoufkir.

Scoreverloop:

1 – 0

2 – 0

2 – 1 Abdoul Grad

3 – 1

Rust

4 – 1

5 – 1