2016-02-26 ZVVM/Campus 1 – Jogadores CF 1

ZVVM/Campus 1 (3 - 8) Jogadores CF 1
- 20:45

Wedstrijdverslag  ZVVM/Campus 1 – Jogadores 1      3 – 8  (0 – 5)
Berg en Terblijt, 26 februari 2016

 

In de winterstop dachten we ons versterkt te hebben met Soufian Moutawakil en Mo Riyani. Beide spelers hebben tot dusverre nog geen wedstrijd gespeeld. Soufian heeft nog altijd geen pasfoto ingeleverd om een spelerspas te kunnen aanmaten en Mo was eerst ziek en nu geblesseerd. Om de selectie voor de belangrijke wedstrijd tegen Jogadores compleet te maken werd Mark Franssen opgeroepen.

We wisten vooraf dat het hier echt om een 6 punten wedstrijd ging, maar de eerste helft was dat nauwelijks aan ons spel te zien. Na de vroege 0 – 1, door Goemaat waarbij Jordi van Kan zich volledig verkeek op diens afstandsschot, kregen we meteen twee kansen op de gelijkmaker. Eerst trof Hicham Igffa de lat, even later de paal. Bij de gasten viel toen al op dat men bij ieder zuchtje wind met veel misbaar op de grond ging liggen. Een genante vertoning bij vlagen, maar het hielp wel. De door scheidsrechter Langendonk gefloten overtredingen stapelden zich op.

Voordat de 0 – 2 viel noteerden we twee afstandsschoten van Rik Sondeijker en een kansje voor Hicham. Doelman van Bezooijen was even zo vaak de situatie meester. Aan de 0 – 2 ging een vrije trap vooraf, waarbij Jordi volledig onnodig de bal buiten het doelgebied oppakte. Goemaat vond Scheffers volledig vrij bij de tweede paal. Daarna ging het spel even volledig aan ons voorbij. Bartens en Shala strandden op Jordi en Mark Franssen blokkeerde ternauwernood een schot van Goemaat. Goemaat beperkt zich inmiddels niet alleen tot het regelmatig vallen, ook provoceert hij alles en iedereen. Hij gaat, nadat al gefloten is voor weer een onbenullige overtreding, bovenop de voet van Rik staan. Dat ontgaat Langendonk. Vervolgens versiert Goemaat de 6de overtreding en schiet de 0 – 3 feilloos binnen van 10 meter.

Bij een overtreding van Boekhout op Rik mag het spel weer wel doorgaan. Jordi redt in eerste instantie nog met de voet, maar Boekhout kan de bal daarna simpel in het doel lopen. Wij zitten dan al met onze gedachten in de kleedkamers en zien bij een intrap Schuurman over het hoofd: 0 – 5.

Alvorens we de tweede helft met een meespelende keeper gaan proberen de bakens nog enigszins te verzetten, is het al 0 – 6. Bartens schiet door de benen van Cem de 0 – 6 binnen. Als Rik als meespelende doelman in het veld komt krijgen we uiteraard wat kansen, daar staat tegenover dat Jogadores met de regelmaat van de klok op ons lege doel mag richten.
Via Mathijs Franssen, Brahim Mahin en Rob Dormans komen we nog terug tot 3 – 6 en lijkt het erop dat de wedstrijd nog niet gespeeld is. Dat blijkt wel zo te zijn als Shala de 3 – 7 binnenschiet en Goemaat de eindscore vastlegt.

Gek dat Goemaat voor zijn provoceren in de slotfase toch nog een gele kaart krijgt gepresenteerd van scheidsrechter van Dijke. Dat was op dat moment nergens meer voor nodig, hij deed eigenlijk niets anders dan waar hij de hele wedstrijd al mee bezig was.

Een grote deceptie niet alleen de uitslag maar zeker ook onze instelling en ons spel.

Scoreverloop:
1             0 – 1       Jamy Goemaat
10           0 – 2       Jeffrey Scheffers
17           0 – 3       Jamy Goemaat
20           0 – 4       Sjors Hendriks
20           0 – 5       Remie Schuurman
21           0 – 6       Quincy Bartens
26           1 – 6       Mathijs Franssen
31           2 – 6       Brahim Mahnin
33           3 – 6       Rob Dormans
34           3 – 7       Mergim Shala
37           3 – 8       Jamy Goemaat

Selectie: Jordi van Kan, Brahim Mahnin, Rik Sondeijker, Mathijs Franssen, Cem Bozkurt, Hicham Igffa, Rob Dormans en Mark Franssen

Scheidsrechters: van Dijke, Langendonk en Eggen

Â