Amersfoortse Boys 1 (7 - 4) ZVVM/Campus 1
27 nov 2015 - 20:30

Wedstrijdverslag  Amersfoortse Boys 1 – Campus 1      7 – 4  (2 – 3)
Amersfoort, 27 november 2015

Wedstrijdbeelden Amersfoortse Boys 1 – ZVVM/Campus 1

Vanaf de aftrap was al duidelijk dat we wederom een moeilijke wedstrijd tegemoet konden zien. De warming-up liet al zien dat we niet allemaal bij de les waren en de beginfase van deze belangrijke ontmoeting liet niets anders zien.

We slaagden er niet in de tegenstander van ons doel af te houden en verdedigden onbegrijpelijkerwijs  zo kort op ons doel dat het een kwestie van tijd was voordat de gastheren tot scoren zouden komen. Doelman Jordi van Kan wist echter in de eerste helft de schade te beperken en aangezien de Amersfoortse Boys vaak niet wisten wat ze met de kansen aan moesten, gingen we zelfs  rusten met een volledig onterechte 2 – 3 voorsprong. Een kniesoor die erop let, we stonden voor en dat was wat telde.

De beginfase van de tweede helft gelijk aan de eerste helt met dit onderscheid dat we de gastheren nu wel met scherp schoten en binnen 3 minuten de achterstand ombogen naar een  5 – 3 voorsprong. Wij waren daarna tegen onszelf aan het vechten en konden nauwelijks aanspraak maken op een beter resultaat.

Met wat we vanavond lieten zien, en dan gaat het niet alleen over het vertoonde spel, hebben we in deze klassen niets te zoeken. Dat moge duidelijk zijn. Maar verloren is er nog niets al staan we er niet echt rooskleuring voor.

Selectie: Jordi van Kan, Cem Bozkurt, Brahim Mahnin, Mathijs Franssen, Hicham Igffa, Rik Sondeijker, Rob Dormans en Bas Ploemen

Scheidsrechters: Moerbeek, Ras en Lautenbach