2015-11-20 ZVVM/Campus 1 – W S V 1

ZVVM/Campus 1 (1 - 9) W S V 1
20 nov 2015 - 20:45

Wedstrijdverslag  Campus 1 – WSV/Shoepimp 1     1 – 9  (0 – 3)
Berg en Terblijt, 20 november 2015


Wedstrijdbeelden ZVVM/Campus 1 – WSV 1

Wederom kregen we een flink pak slaag. Ditmaal legde WSV uit Apeldoorn onze tekortkomingen pijnlijk bloot. En dan gaat het niet over het feit dat we al weken problemen hebben met de personeelsbezetting kampen. Dat was vanavond niet anders. Nu was Rik Sondeijker weer van de partij na wekenlang blessureleed, daar stond weer tegenover dat Hicham Igffa een schorsing uitzat. Hij werd node gemist.

Wat meer zorgen baart is de apathie die over het team ligt. Duels worden niet scherp uitgevochten, vrije trappen lukraak in de muur geschoten, men stimuleert elkaar nauwelijks in het veld, kortom het is een dooie boel. Op deze manier hebben wij in deze klasse niets te zoeken.

Echt slecht begonnen we niet. Een schot van Woerdman werd door Jordy van Kan verwerkt, Rik Sondeijker nam de bal mee, snelde het hele veld over en schoot goed in. Via de handen van doelman van de Vosse kwam de bal op de lat. De gasten namen vervolgens het initiatief (Hulshorst trof de paal), wij kregen toch twee kansjes op de counter. Beide keren kon van de Vosse de inzet van Rik stoppen. Na de 0 – 1 door Hulshorst probeerden we het nog wel, Bas Ploemen miste op een haar na een voorzet van Rik om de gelijkmaker te scoren. Reza Ngarigota en Diks lieten uitgelezen mogelijkheden liggen. We stonden er machteloos bij. Toch duurde het tot de 16de minuut alvorens WSV het verschil in klasse uitdrukte. Kluitenberg werd door Hulshorst voor een leeg doel gezet en hoefde maar in te tikken. Daarna was het over en uit voor ons. Weer was het Hulshorst die ongehinderd door mocht gaan en Diks in de gelegenheid stelde de score naar 0 – 3 te brengen. Jordi voorkwam voor rust nog de 0 – 4 door een 10 meter trap van Diks te stoppen.

Mocht er dan nog iemand zijn geweest die dacht dat we er nog een wedstrijd van konden maken, die kwam dan bedrogen uit. Cem Bozkurt promoveerde een schot van Kuitenberg tot doelpunt. De 1 – 4 door Rik op aangeven van Brahim Mahnin was fraai, daarna walste WSV over ons heen en gaven we niet meer thuis. Gelukkig haalden we ons, op Bas Ploemen na, geen onnodige kaarten op de nek.

Selectie: Jordi van Kan, Cem Bozkurt, Brahim Mahnin, Mathijs Franssen, Mark Franssen, Rik Sondeijker, Rob Dormans en Bas Ploemen

Scheidsrechters: Subadar, Lemmens en Houben

Scoreverloop:
4             0 – 1        Dick Hulshorst
16           0 – 2        Olaf Kluitenberg
18           0 – 3        Jamarro Diks
21           0 – 4        e.d. Cem Bozkurt
25           1 – 4        Rik Sondeijker
28           1 – 5        Jordy Woerdman
30           1 – 6        Dick Hulshorst
33           1 – 7        Jamarro Diks
35           1 – 8        Jamarro Diks (10 meter trap)
37           1 – 9        Jordy Woerdman