W S V 1 (12 - 4) ZVVM/Campus 1
22 apr 2016 - 20:45

Wedstrijdverslag  WSV/Shoepimp 1 – ZVVM/Campus 1   12 – 4  (3 – 3)
Apeldoorn, 22 april 2016

Op de slotdag van de competitie stond de uitwedstrijd naar kampioen WSV uit Apeldoorn op het programma. Dat we bij (verre) uitwedstrijden nog al een eens probleem hebben om een selectie bijeen te krijgen is een understatement. Het is inmiddels meer regel dan uitzondering. Vandaag was dat niet anders. Rik Sondeijker, Mo Riyani, Cem Bozkurt, Hicham Igffa en Mathijs Franssen ontbraken allen op het appèl. Naast Nordin Bensalah, die de laatste weken al vaker de selectie kwam completeren, verschenen van ons 3de team ook nog Mo Benlacen, Pauke Brueren en Mo Bouziza, zodat we in ieder geval een voltallige selectie hadden.

De eerste helft konden we wat de score aangaat nog redelijk tred houden met de kampioen. Dat was met name aan doelman Jordi van Kan te danken die vanaf de aftrap de ene na de andere aanval op zich af zag komen. Slechts 3 maal moest hij capituleren en aangezien wij 3 van onze 4 kansen benutten, brak de rust aan met een 3 – 3 gelijke stand.

De tweede helft schakelden de gastheren een tandje bij maar moesten toch tot de 26ste minuut wachten voordat het doelpuntenfestival op gang kwam. Ook voor Jordi was er toen geen houden meer aan. Achteraf viel de 12 – 4 nog mee, zeker gezien de resultaten van WSV in de rest van de competitie.

We kunnen ons gaan opmaken voor de nacompetitie. De vraag rijst: met welke spelers?