Campus 1 onderuit tegen FC Eindhoven 2

Na de bekerwedstrijd tegen LZV Kuijpers, die we weliswaar verloren maar waarin we een goede indruk achterlieten, waren de verwachtingen hooggespannen voor de overture van de competitie tegen FC Eindhoven 2.

Helaas konden we die verwachtingen niet waarmaken, Toch zou het te ver gaan om te stellen dat we met 8 – 3 weggespeeld werden, dat was zeker niet het geval. In de tweede helft kregen we een aantal uitstekende kansen om terug in de wedstrijd te komen, maar de bal afwerking schoot te kort. De laatste 3 minuten, bij alles of niets, liepen we alsnog tegen een ruime nederlaag aan.

Jammer dat de arbitrale beslissingen wel erg in ons nadeel vielen. Mo Riyani werd daar o.a. het slachtoffer van en heeft de twijfelachtige eer de eerste te zijn die geschorst is. Hij liep tegen 2x geel op voor overtredingen van dertien in het dozijn. Ook Zlatko Zejnilovic ontkwam niet aan een gele kaart. De gastheren mochten het ook nog 2x van 10 meter proberen, Jordi van Kan verhinderde echter een nog grotere nederlaag.