Voorbereidingsperiode voorbij

Vrijdag a.s. is het dan zover. ZVVM/Campus treedt aan tegen Knooppunt 2 uit Amsterdam voor de landelijke beker. Grote vraag is: hoe staan we ervoor na een toch zeer matige voorbereiding. Matig in die zin dat we bij bijna alle oefenwedstrijden te kampen hadden met de personele bezetting. Liesblessures aan de lopende band, een enkel blessure hier, een pijntje daar en een veldvoetbalvereniging die ook aandacht vroeg. Kortom: what’s new?

Bij de Do it Cup wisten we zowaar nog de finale te halen. In de poule fase hadden we geen problemen met FSG (6 – 2, 4x Rik Sondeijker en 2x Rob Dormans) maar liepen we, en niet voor de eerste keer, in de val tegen In de Bende (2 – 5, Fouad Halim en Hicham Igffa) dat er weer lustig op los counterde.

 

Tegen de Keelkampers slaagden we er niet in een team op de been te krijgen, maar In de Bende en Keelkampers trokken zich vervolgens terug zodat wij alsnog in de halve finale konden aantreden tegen de Hazendans, Ook de Hazendans bleek niet in staat om met meer dan een combinatieteam aan te treden. Dat was bij ons niet anders en wij trokken met 5 – 4 (2x Roy van Sebille, Soufiane Elouali, Danny Callemeijn en Brahim Mahnin) aan het langste eind.

Dat we daarna de finale tegen Amicitia wederom niet compleet waren, was inmiddels al geen verrassing meer. Toch speelden we een meer dan verdienstelijke wedstrijd en beperkten de schade tot 1 – 3 (Rob Dormans).

Tussen de bedrijven door oefenden we ook nog tegen La Squadra uit Maasmechelen,(10  – 2, 6x Brahim Mahnin, 2x Fouad Halimn, Mark Franssen en Sydney Nzuzi) en tegen Eijsden Dorp (4 – 5, 2x Brahim Mahnin, Rik Sondeijker en Fouad Halim), wellicht de beste wedstrijd in de oefencampagne, waarin we lieten zien wat we kunnen en dat geeft de burger moed.

 

Woensdag 2 september volgt de laatste training ter voorbereiding op die eerste bekerwedstrijd maar zeker ook met het oog op de week erna als FC Eindhoven 2 onze eerste tegenstander wordt in de competitie.

Wat de bekerwedstrijd betreft: drie seizoenen geleden werd Campus pas in de kwartfinale gewipt door niemand minder dan de toenmalige kampioen van Nederland CFE Ciba/VDL. Het zou leuk zijn als we wederom zover konden komen.